Heeft u alles al gereed voor de start van het recreatieseizoen?

Toegangscontrole op een vriendelijke manier

Vooraf checken kan geen kwaad

Recreatie Nederland maakt zich op voor een nieuw seizoen. April komt met grote stappen dichterbij, mensen verlangen naar vrijheid en ontspanning en dat alles samen maakt dat we dit jaar weer een mooi seizoen tegemoet gaan. Dit vereist wel dat het park op en top gereed is. Heeft u alles al gecontroleerd? Vanuit ons enkele tips met het oog op de toegangsautomatisering.

Toegangskaarten

Wanneer u gebruik maakt van toegangskaarten voor uw gasten, is het belangrijk de voorraad van deze kaarten goed te bekijken. Heeft u nog voldoende rollen barcodepapier of CAT Cards? Niets is vervelender dan op de laatste dag voor het seizoen ontdekken dat de voorraad geslonken is en er een drastisch tekort is. Beschikt u over een printer voor uw toegangskaarten, dan kan het ook geen kwaad om te controleren of de voorraad inktrollen/carbon nog toereikend is en of de printer daadwerkelijk nog goed print of moet worden schoongemaakt.

Barcodelezer

Gebruikt u op uw park barcodekaarten, dan betekent dit dat er in de toegangszuil een barcodelezer geplaatst is. Hoewel barcodelezers niet snel aan storingen onderhevig zijn, is het wel mogelijk dat vuil, spinnen en ongedierte zich een weg hebben gevonden naar deze lezer, omdat het infrarood van de lezer ze licht en warmte biedt. Het is daarom aan te raden om de barcodelezer vooraf te inspecteren en schoon te maken.

Kentekenherkenning

Maakt u gebruik van kentekenherkenning op uw park, dan betekent dit dat er op uw park een camerazuil geplaatst is. Zeker gezien de wind van de afgelopen periode bevelen wij u aan om de cameralens even met een doekje schoon te maken, zodat vuil een vriendelijke toegang niet in de weg staat. 

Sam 0729

Complete toegang controleren

De slagbomen van C.A.T. Control Systems zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan erom bekend dat zij vele jaren trouwe dienst verlenen. Desondanks adviseren wij u om, ruim voor aankomst van uw gasten, te controleren of de toegangsverlening nog volledig naar wens verloopt.

  1. Wanneer u aan komt rijden en beschikt over een ingaande zuil met intercom en/of kaartlezer, is het belangrijk om te kijken of u de intercom en kaartlezer kunt gebruiken op het moment dat u hier met de auto voor staat.
  2. Mocht u een display hebben in de zuil, bekijk dan of de tekst goed leesbaar en actueel is.
  3. Wanneer u een kaart aanbiedt of uw kenteken laat lezen door de kentekenherkenningscamera, is het raadzaam om te kijken of de slagboom daadwerkelijk open gestuurd wordt en of dit soepel verloopt.

 

Loopt u onverhoopt tegen problemen aan, wenst u veranderingen of heeft u tekorten op het gebied van toegangskaarten en inkt, dan helpen wij u graag verder.

C.A.T. Control Systems BV

Toegangscontrole op een vriendelijke manier

Recommended Posts