Hoek Cat

De totaaloplossing voor uw vakantiewoningen. 

CAT SmartHome

Een warm welkom voor uw gasten en tegelijkertijd besparen op energiekosten.

Bent u op zoek naar innoverende oplossingen voor in en om uw vakantiewoning?

CAT SmartHome biedt de oplossing voor uw organisatie, zowel voor u intern als voor de gast.

Uw gast ervaart het comfort en gemak van CAT SmartHome en krijgt altijd een warm welkom.

Interieurs 09

Warm welkom

Lekker op vakantie. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Accommodatie gereserveerd. Klaar voor ontspanning en tijd voor elkaar. Dat vraagt om een warm welkom.

Energie bewust

Klimaatbeheersing vraagt om aanpassingen.
Zuinig omgaan met energie is van groot belang. Om hieraan tegemoet te komen, is het mogelijk om te bezuinigen op de toch al hoge energiekosten.

Energiebesparing en regulering,

zonder afbreuk te doen aan gastvrijheid.

Vakantiehuis Rood

Toegang zonder belemmeringen​

Door onze totaaloplossingen is het mogelijk het toegangsbeheer te regelen van aankomst tot en met vertrek. Gasten hoeven niet langer fysiek langs de receptie, tenzij u dat zelf wenst. Voor iedere situatie bieden wij mogelijkheden.

Wat prettig is aan onze toegangsmogelijkheden is dat wij koppelen met ieder gewenst reserveringspakket. Zo houdt u de regie in eigen handen en houdt u uw eigen keuzevrijheid. Daarbij ondervinden gasten niet langer de hinder van de gang naar de receptie

Catlock 2
Interieurs 05

Veilig en vertrouwd

Met facility meldingen wordt het beheer van de woningen alleen maar eenvoudiger. Niet alleen worden meldingen automatisch doorgegeven aan de technische dienst, maar ook is het mogelijk schoonmaak en technisch onderhoud
gereed te melden, waardoor altijd zicht is op de
kwaliteit van de woningen.

Kinderen

De gast staat centraal

Voor gasten is een vakantie een stukje onthaasten. Weg uit de dagelijkse sleur, weg van de werkdruk, op naar ontspanning en tijd voor elkaar. Iedere belemmering en oneffenheid kan dit in de weg staan. Of het nu gaat om drukte bij de receptie, een sleutel die zoekgeraakt is, een koude woning bij aankomst of oneffenheden. Bent u, naast een warm welkom, klaar voor het afscheid nemen van het traditionele sleutelplan?

Door het voorhouden van de kaart verkrijgt uw gast toegang tot de woning of kamer. De gehele toegangscontrole kan met het slot geregeld worden, waardoor wij zowel stand alone als cloud oplossingen hebben.

Cat Lock Smart Home

Ontzorgend

Er komt veel kijken bij de verhuur van vakantiewoningen of hotelkamers. Wat is er dan fijner dan geheel ontzorgd te kunnen worden. Dankzij onze innovatieve hard- en software oplossingen, die speciaal ontwikkeld zijn voor de recreatiebranche, kunnen wij onze klanten daarbij van dienst zijn. Ervaart u toch problemen? Dan staan wij graag voor u klaar.

AMS Functionaliteit bij temperatuur-regulering

Dankzij ons Automatic Monitoring System kan op een actieve wijze de temperatuur in de woning gemonitord worden. Zo is er altijd zicht op de juiste temperatuur op het moment van warm welkom, maar ook op het moment dat de woning niet verhuurd is. Dit kan enorm besparen op de energierekening. 

Wij gaan echter verder. Niet alleen blijft er zicht op de temperatuur, ook worden er signalen afgegeven wanneer de cv-ketel of waterpomp in storing komt, of wanneer de waterdruk wegvalt. Dit wordt niet alleen gesignaleerd, maar er bestaat ook de mogelijkheid om dit direct te melden aan de technische dienst, zodat uw gasten hier geen hinder van hebben.

Is er een storing aan bijvoorbeeld de cv-ketel, wat is er dan mooier dan dat de monteur aanbelt voordat uw
gasten het probleem hebben gesignaleerd? Pure dienstverlenende gastbeleving. Probleemoplossend voordat problemen ontstaan.

Slim parkbeheer

Om het parkbeheer te vereenvoudigen hebben wij een app ontwikkeld, speciaal voor beheerders. Zo kan er, vanuit een simpele handeling, overzicht en controle uitgevoerd worden en zijn er rapportages beschikbaar om verbruik en toegang nader te analyseren.

Eenvoud overzicht en beheersing voor iedere beheerder.

 

Balance

Bij dreigende overbelasting worden niet essentiële spanningvragers uitgeschakeld, waardoor overbelasting voorkomen wordt.