Skip to content

SmartHome,
de totaaloplossing voor een warm welkom

Hoe fijn is het om als gast van een vakantiepark zo snel mogelijk te kunnen genieten van de welverdiende rust. Aan komen rijden bij het park, slagbomen die toegang verlenen, door kunnen rijden naar de vakantiewoning, daar direct toegang verkrijgen en dan binnenkomen in een woning met een aangename temperatuur, voldoende verlicht, optioneel audio of televisie aan en helemaal schoon en netjes. Dat kan dankzij SmartHome van C.A.T. Control Systems. Het systeem voor een onuitwisbare goede eerste indruk.

Toegang verlenen waar toegang verleend mag worden

Dankzij de toepassing van CAT Lock deursloten binnen SmartHome is het mogelijk om de toegang tot het terrein, de toegang tot de woning EN de toegang tot bijvoorbeeld een zwembad of speelruimte op maat te regelen voor uw gasten. Als parkbeheerder wordt besloten op welke data en tijden toegang mogelijk is op verschillende locaties, waardoor er slechts één kaart, tag of app nodig is

Energiebewuste oplossing

Niet alleen de toegang wordt geregeld binnen SmartHome, maar ook aan energiebewuste oplossingen is gedacht. Is een woning niet verhuurd? Waarom dan de kachel aan laten staan? Binnen SmartHome van C.A.T. Control Systems is het mogelijk de aankomsttijd van gasten in te geven, waardoor de temperatuurregeling zorgt voor de juiste temperatuur op het juiste moment. Door een Automatic Monitoring Systems (AMS) wordt gemonitord of de juiste temperatuur bereikt wordt. Zijn er problemen, dan worden deze direct automatisch gerapporteerd aan de TD.

Daarnaast zorgt SmartHome ervoor dat lampen uitgeschakeld worden bij afwezigheid, dat er beperkingen zijn bij open deuren en ramen en dat elektra, gas en water gemeten worden. Op deze manier is het mogelijk energie te reguleren zonder afbreuk te doen aan gastvrijheid.

Faciliteiten op orde

Om te voorkomen dat gasten toegang krijgen tot een vakantiewoning die nog niet gereed is, is het binnen SmartHome van C.A.T. Control Systems mogelijk om de facility meldingen direct door te geven aan de technische dienst. Zo kunnen storingen met de cv-ketel, warmtepomp en waterdruk tijdig gesignaleerd worden. Ook is het mogelijk schoonmaak en technisch onderhoud gereed te melden, waardoor er altijd zicht is op de kwaliteit van de woningen. Dit zorgt voor een optimale dienstverlening aan gasten.

Slim parkbeheer

Om het parkbeheer te vereenvoudigen heeft C.A.T. Control Systems een app ontwikkeld, speciaal voor beheerders. Deze app maakt het mogelijk om eenvoudig overzicht te hebben op toegangen en elektraverbruik en op afstand toegang en elektra te beheren. Bovendien omvat deze beheerdersapp een masterkey voor iedere woning.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van SmartHome voor uw park? De mensen van C.A.T. Control Systems BV informeren u graag.

  • Totaalconcept van aankomst tot vertrek
  • Koppelbaar met reserveringssoftware naar keuze
  • Al het toegangsbeheer door één partij
  • Automatic Monitoring System
  • Energiebewust
  • Facilitaire meldingen
  • Beheerdersapp voor overzicht en bediening op afstand
  • 24/7 helpdesk
  • Storingsdiensten zonder uitzondering van weekenden en feestdagen
Smarthome