Hoek Cat

Een mooie toepassing voor uw vakantiewoning. 

CAT Lock

C.A.T. Control Systems heeft, naast haar brede scala aan toegangscontrole-producten, dé oplossing ontwikkeld voor toegangsbeheer met deursloten.

Deurklinken en cilinderlezers waar de toegangsrechten in gezet worden en waardoor het gebruik van traditionele sleutels verleden tijd kan zijn.

Onze sloten zijn zowel offline als online inzetbaar

Offline 300

Offline

Offline sloten zijn niet aangesloten op een netwerk. Basisrechten en instellingen worden in het slot aangepast via configuratiekaarten.
De specifieke toegangsrechten worden in de ‘sleutel‘ gelezen.

Online Wireless

Online sloten kunnen via een netwerk, zonder bekabeling, worden beheerd met onze CAT Lock Cloud software. Deze software is eenvoudig in het gebruik.

Cat Lock Rood

Diverse uitvoeringen

De deursloten uit het CAT Lock systeem kennen verschillende variaties. Zo kunt u kiezen voor het meest geschikte slot voor uw situatie.

Deurklinksloten

Cilinderlezer

Ook geschikt voor 3-puntsvergrendeling

Onze sloten hebben een IP66 keuring.

Catlock 2
Deursloten

Eenvoudig toepasbaar en vriendelijk in het gebruik

Onze sloten zijn zodanig ontwikkeld, dat ze eenvoudig toepasbaar zijn. De cilinderlezers zijn bijvoorbeeld direct uitwisselbaar met uw eigen cilinderslot, zonder dat er ingewikkelde aanpassingen noodzakelijk zijn.
Tevens kan deze op een dagschoot of nachtschoot werken.

 

Onze sloten zijn voorzien van batterijen met een levensduur tot twee jaar, met een signaalfunctie voor batterijwissel.

Slimme sleutels

Bij onze cilinderlezers zijn de traditionele sleutels verleden tijd, terwijl u er bij onze deurklink sloten voor kunt kiezen deze te behouden. Bij ieder slot wordt ingeleerd wat de
rechten en instellingen zijn, waardoor alleen mensen met autorisatie toegang tot bepaalde ruimtes krijgen.

U kunt kiezen voor toegang met tags, CAT Card of, in de online versie, voor toegang met de mobiele telefoon met de CAT app. Hierbij geldt dat de slimme sleutels zodanig ingesteld
kunnen worden dat uw gast op meerdere plekken toegang kan krijgen met één en dezelfde sleutel.

 

Geen gedoe met kaartwissels
Geen gedoe met pincodes

Sloten

Modulair systeem

De deurklinken en cilinderlezers van ons CAT Lock systeem zijn modulair van opbouw. Onze sloten zijn zodanig gekozen, dat u deze stand alone kunt laten werken, maar dezelfde sloten later kunt overzetten naar een online systeem, waardoor de gegevens via de cloud lopen. Dit modulaire systeem kan onderdeel worden van CAT
SmartHome

Één en hetzelfde slot, voor de toepassing van uw keuze

Het is zelfs mogelijk om stand alone en online deursloten door elkaar te gebruiken. Hiermee creëren we een systeem dat voldoet aan de individuele wensen van de klant.

Cat Card Png

CAT Card

Inzetbaar als slimme sleutel. Tevens geschikt voor parktoegang (slagbomen) en betalen.