Skip to content

De zomer voorbij

De drukke zomermaanden zijn achter de rug. En wat een zomermaanden waren het. Prachtige zonnige dagen, een hittegolf, veel toeristen en volop vrijheid om te genieten van een welverdiende vakantie. De gemiddelde recreatieondernemer was er blij mee. Nu is het tijd om de balans op te maken.

Verloop vakantieperiode

Afgelopen zomermaanden is voor recreatieondernemers duidelijk geworden wat goed loopt en wat voor de toekomst wellicht beter en anders kan. September lijkt dan ook een mooie maand om al deze punten met het hele recreatieteam te inventariseren en zo te komen tot plannen voor de toekomst.

Situatie nog naar wens?

Werkt het pasjessysteem nog naar behoren of wordt het tijd voor kentekenherkenning? Viel de drukte bij de receptie mee of is een check-in kiosk wenselijk?  Is er tevredenheid over de sloten en het beheer van de recreatiewoningen of wordt het tijd voor het energiebewuste SmartHome? Dit is slechts een greep uit de vragen die gesteld kunnen worden en waarop alleen de recreatieondernemer het antwoord weet.

Hoe nu verder?

Ziet u dat er aanpassingen gewenst zijn voor de toekomst? Dan denken wij graag met u mee. Iedere situatie staat op zichzelf en brengt eigen wensen en eisen met zich mee. Hoe eerder u weet wat u wilt, hoe waarschijnlijker het is dat gewenste aanpassingen ook daadwerkelijk mogelijk worden, zelfs in deze tijd waarin de samenleving meer en meer aanloopt tegen personeels- en materiaaltekorten. Wij staan graag voor u klaar en hopen van harte dat wij ook u van dienst mogen zijn.

Kinderen