CAT Lock

Vakantieparken bestaan al vele jaren. Gasten melden zich aan bij de receptie, krijgen een sleutel waarvoor ze borggeld betalen en kunnen vervolgens de vakantiewoning in. Maar raakt zo’n sleutel kwijt, dan zorgt dit voor de nodige problemen. De enige manier om die problemen op te lossen is het vervangen van het gehele slot, waarmee de nodige kosten en arbeid gepaard gaan. Hoeveel handiger zou het zijn om met het slot de toegangsdata en -tijden te kunnen regelen, waardoor bij verlies van een sleutel deze eenvoudig in het systeem geblokkeerd kan worden. C.A.T. Control Systems biedt hiervoor meerdere mogelijkheden.

Waarom toegangscontrole op deursloten?

Het is al enige tijd mogelijk om deursloten te voorzien van toegangsbeheer, waardoor ingesteld kan worden welke gast op welke data en tijden recht op toegang heeft bij een deur. Daarbij is het zelfs mogelijk om personen/groepen aan een slot te koppelen, waardoor de parkbeheerder precies kan reguleren waar allemaal toegang verkregen mag worden. Dit is instelbaar op individueel en op groepsniveaus, waardoor instellen op maat mogelijk is. U wilt toch immers zelf aan het roer staan van toegangsbeheer?

Deurklinksloten

Een inmiddels vrij bekend slot is het zogenaamde deurklinkslot, dat al dan niet in samenhang met een authentiek cilinderslot, toegepast kan worden. Door voorhouden van een kaart, tag of smartphone bij de deurklinklezer, kan de gast die recht op toegang heeft ook daadwerkelijk toegang krijgen. Raakt de gast zijn kaart of tag kwijt, dan is het eenvoudig mogelijk om in het systeem de rechten van deze kaart of tag te blokkeren, waardoor vervanging van het gehele slot niet noodzakelijk is.

Cilinderlezers

Meest favoriet is momenteel de cilinderlezer. De cilinderlezer van C.A.T. Control Systems is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig toepasbaar is. De cilinderlezer is direct uitwisselbaar met een bestaand cilinderslot, zonder dat er ingewikkelde aanpassingen noodzakelijk zijn. Huidige sloten ombouwen naar deze sloten is dan ook eenvoudig mogelijk. De cilindersloten zijn voorzien van batterijen met een levensduur tot twee jaar, met een signaalfunctie voor batterijwissel. De cilinderlezers zijn er in enkele en dubbele uitvoering en zijn ook geschikt voor sloten met 3-puntsvergrendeling.

Online versus offline

De deursloten van C.A.T. Control Systems zijn zowel online als offline inzetbaar. Bij offline toepassing worden de basisrechten en instellingen direct in het slot aangepast via configuratiekaarten. De specifieke toegangsrechten worden hierdoor direct in de sleutel gelezen, waardoor online verbinding niet noodzakelijk is. Bij online toepassing worden de sloten aangesloten op een netwerk, zonder bekabeling, waarbij het beheer loopt via CAT Lock Cloud software. Deze software is eenvoudig in het gebruik. Is het moeilijk een keuze te maken welk type slot het meest handig is in een specifieke situatie, dan kan C.A.T. Control Systems daarin adviseren. Handig om te weten: de sloten zijn zodanig modulair van opbouw, dat offline sloten eenvoudig later omgezet kunnen worden in een online systeem. In samenwerking met de CAT Card hoeven gasten slechts één kaart te ontvangen voor toegang tot het park, de woning en voor betalen op het park. Hoe handig wilt u het hebben?

CAT Lock

  • Deurklinksloten
  • Cilinderlezers
  • Zowel offline als online inzetbaar
  • Toegangsbeheer op maat
  • IP66 goedgekeurd
  • Toepasbaar met slimme sleutels
  • In combinatie met CAT Card te gebruiken

Recommended Posts