CAT Card

Binnen de recreatie is het niet meer ongebruikelijk dat er een slagboom staat bij de toegang van het terrein. De manier waarop de toegang kan worden verkregen verschilt wel enorm. Meer en meer zien we de kentekenherkenningscamera’s op parken verschijnen. Dit neemt niet weg dat de vraag om toegangskaarten nog altijd zeer actueel is. Daarmee komt wel de volgende vraag in beeld: wat is nu nog de meerwaarde van een toegangskaart?

Een persoonlijke uitstraling

Het mooie van de harde CAT Card is het gegeven dat de CAT Card een fysieke kaart is die een geheel eigen uitstraling kan krijgen die past bij het park. Dit maakt dat de kaart een herkenbaar karakter krijgt en daarmee tegelijkertijd dient als visitekaartje naar buiten toe. Hoewel de kaart herbruikbaar is voor nieuwe gasten, kan de kaart ook dienen als aandenken aan de leuke vakantie.

Betrouwbaar karakter

Wat daarnaast een voordeel is van de CAT Card is het gegeven dat er altijd toegang kan worden verleend, ongeacht welke auto bij toegang wordt gebruikt. Beschikken gasten over meerdere auto’s of hebben ze tijdelijk een leenauto, dan kan dit bij alleen kentekenherkenning resulteren in het niet herkennen van het kenteken, waardoor er geen toegang wordt verleend. Door de combinatie CAT Card met kentekenherkenning kan een nieuw kenteken eenvoudig ingeleerd worden na aanbieding van de kaart. Hierdoor wordt de gang naar de receptie overbodig en wordt de toegangsverlening beter geborgd.

Toegang en betalen op het park

Wat een groot voordeel van de CAT Card is, is het gegeven dat deze kaart niet alleen als toegangskaart, maar ook als betaalmiddel op het park kan worden ingezet. Saldo kan worden opgewaardeerd, waarna de kaart kan worden aangeboden om te betalen voor douchen, wassen, zwembadtoegang, etc. Desgewenst is het zelfs mogelijk een opwaardeerstation voor gasten te plaatsen, waar ze zelf de opwaardering van saldo kunnen regelen.

Begrenzing gebruik faciliteiten

De CAT Card biedt bovendien de mogelijkheid om als beheerder van het park zelf te bepalen wat er voor de gasten inclusief is. Zo bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld het aantal gratis douchebeurten, de duur van warm watergebruik en het verbruik van elektra te limiteren. Het is zelfs mogelijk dit op groepsniveau in te stellen, waardoor “basic” gasten een limiet op het aantal douchebeurten en elektraverbruik krijgen, terwijl gasten met een uitgebreider pakket vaker van faciliteiten gebruik kunnen maken. De mogelijkheden zijn enorm, waardoor er echt sprake is van een CAT Card op maat.

De voordelen op een rij

  • Multifunctionele kaart voor toegangscontrole en betalen
  • Geen contante geldstromen op park of terrein
  • Limitering van faciliteiten mogelijk
  • Gemakkelijk en eenvoudig voor gasten
  • Te personaliseren voor diverse klantgroepen
 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden van CAT Card voor uw park? C.A.T. Control Systems BV informeert u graag.

Recommended Posts