Skip to content

Een oase van rust en gezelligheid in Amsterdam

In het Vliegenbos in Amsterdam Noord is na de oorlog een camping gekomen, die dit jaar een metamorfose heeft ondergaan. Dankzij creativiteit en meedenkend vermogen van K3H, ontstond er een mooie en gezellige stadscamping, die ruimte biedt aan tenten, caravans en campers, maar ook is voorzien van trekkershutten. C.A.T. Control Systems werd als partij ingeschakeld voor de toegangsautomatisering.

Toegang tot de stadscamping

Voor de toegang is gekozen voor keypads bij de schuifpoort en looppoort, waarmee gasten op basis van pincode toegang kunnen krijgen. Daarnaast is er een slagboominstallatie met kentekenherkenning. Zo kunnen gasten online reserveren, hun kenteken doorgeven en gelijk toegang krijgen tot de camping. Dit voorkomt lange wachtrijen bij de receptie.

Toegang tot trekkershutten

De trekkershutten kunnen online gereserveerd worden. Zij zijn voorzien van CAT Lock cilindersloten van C.A.T., waardoor ook hier zonder tussenkomst van de receptie toegang mogelijk is. “Onze cilindersloten zijn heel eenvoudig te installeren, hebben een modern design en een IP66 en SKG3 keurmerk. Kwaliteit dat is waar wij voor staan”, aldus Ruud Sieraad van C.A.T. “Hoewel wij bij Stadscamping Vliegenbos alleen de toegang regelen, kunnen wij ook gas, water, licht en elektra meten en sturen. Zo ontstaat er een CAT SmartHome, met mogelijkheid tot het geven van technische en facilitaire meldingen via de beheerdersapp”.

Fijne samenwerking

Erik van der Linden van Stadscamping Vliegenbos is een tevreden mens. Na maanden van voorbereidingen en uitvoering is het eindresultaat geweldig.  “Wij zijn heel enthousiast over onze samenwerking met C.A.T. Ze werken zoals ze beloven, komen afspraken na en zijn altijd bereikbaar voor goed overleg. Dit is iets wat je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt. Waar we hulp nodig hadden kregen we deze en dankzij de inzet van werkvoorbereiding en monteurs werd een goedwerkende opgepoetste installatie achtergelaten. Waar zie je dat tegenwoordig nog?”.

Collage Vliegenbos