Slagboom GRS 660

Last van vandalisme op uw terrein?

Helaas komt het tegenwoordig maar al te vaak voor dat groepen mensen samenscholen op een terrein en daar de boel verstoren. Er wordt overlast veroorzaakt met geluid en vuil, en daar komt vandalisme helaas nogal eens bij om de hoek kijken.

Heeft u last van verstoringen op uw terrein? Heeft u reeds gebruik gemaakt van een slagboom, maar werd de arm daar simpelweg van stuk gemaakt? Dan hebben wij misschien de oplossing voor u.

Wij ontwikkelden onze GRS 660 slagboom speciaal voor situaties waar onze slagbomen ook zonder toezicht geplaatst kunnen worden. Daarmee zorgden wij voor robuustheid, zonder daarbij tekort te doen aan de uitstraling.

De GRS 660 slagboom

De GRS 660 op maat

De GRS 660 kan volledig op maat gemaakt worden voor de situatie ter plaatse. Er is een variatie in armlengte van 3-6 meter. Daarnaast kan de slagboomarm uitgerust worden met verlichting of vertanding. Op afgelegen plekken met veel vandalisme bevelen wij ten sterkte de magneetvergrendeling aan, die het nagenoeg onmogelijk maakt de slagboomarm met geweld te openen.

Iedere situatie is uniek

Omdat geen enkele situatie gelijk is, bieden wij voor iedere klant een op maat oplossing. Hierbij kunt u denken aan:

Recommended Posts