Ontzorgd het nieuwe toeristenseizoen in.

Hoe wij u daarbij kunnen helpen?

Het nieuwe toeristenseizoen is van start gegaan. Met het gegeven dat de Corona maatregelen vooralsnog van de baan zijn, ziet het er dan ook vanuit dat het weer een seizoen wordt dat wat meer voldoet aan de eisen van het oude normaal. En wat zijn we daar blij mee. Meer toeristen uit diverse landen, geen mondkapjes en verplichte afstanden en daardoor meer mogelijkheden voor gastvrijheid en beleving. Toegangsbeheer waar u van op aan kunt is daarbij een must.

Helpdeskondersteuning

Omdat het personeel binnen de recreatie vaak versterkt wordt met stagiaires en nieuwe krachten, kan het lastig zijn om goed grip te krijgen op alle administratieve processen waar een vakantiepark mee te maken heeft. C.A.T. Control Systems B.V. springt hier op in met een licentie- en helpdeskovereenkomst, waarbij u op het gebied van toegangsbeheer 24/7 verzekerd bent van kosteloze telefonische assistentie. Niets is namelijk vervelender dan uw gasten niet direct en probleemloos toegang te kunnen verlenen. Hoewel onze systemen uiterst beproefd zijn en hun werkzaamheid al vele jaren bewijzen, zijn onze trouwe helpdeskmedewerkers graag bereid u van dienst te zijn.

Uw systeem in topconditie dankzij onze onderhoudsdienst

Onze slagbomen en camerasystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Dat neemt niet weg dat het aan te bevelen is een jaarlijks onderhoud toe te passen. Zo signaleren wij eventuele aandachtspunten tijdig en kunt u uw systeem in topconditie houden. Binnen onze onderhoudscontracten zijn de kosten van kilometers, reisuren, monteur en kleine gebruiksmaterialen inclusief.

Ruilunit service voor een snel resultaat

Wanneer een onderdeel defect is, kan dit zorgen voor storingen. Niets is vervelender dan te moeten wachten op een monteur en bijkomende reparatietijd. Snel handelen is soms vereist. Bij C.A.T. Control Systems hebben wij dan ook de ruilunitservice, waarbij u tegen gereduceerd tarief bijvoorbeeld een vervangende printer ontvangt en snel geholpen wordt. De reparatiewerkzaamheden kunnen, zonder hinder te veroorzaken en zonder eventueel nadelige weersinvloeden, in onze werkplaats uitgevoerd worden.

Flaasbloem 01

Volledige ontzorging op het gebied van toegangsbeheer

Wilt u in volledig ontzorgd worden, dan bieden wij u de mogelijkheid van een storings- en onderhoudsovereenkomst. U heeft dan recht op helpdeskondersteuning, onderhoud en ruilunitservice, maar hebt ook recht op voorrang bij storingen, ook buiten kantoortijden en in weekenden. Doet zich een storing voor waarvoor een van onze monteurs uw kant op moet gaan, dan zit er binnen dit contract een korting op reiskilometers, reisuren en arbeidsloon. Wij handelen snel en kordaat en doen er alles aan u zo min mogelijk overlast te laten hebben. Service zit in ons DNA.

Geïnteresseerd in een van onze contracten ter ondersteuning? Wij informeren u graag.

 

C.A.T. Control Systems B.V. – service en onderhoud

Recommended Posts