Deursloten

CAT Lock

Het CAT Lock deursloten systeem is ideaal voor locaties waar meerdere toegangsdeuren moeten worden voorzien van toegangscontrole. Open deuren met een toegangskaart.

Deursloten

Voordelen van CAT Lock

CAT Lock is een elektronisch slotensysteem, wat de toegangscontrole voor klanten een stuk gemakkelijker maakt. De klant ontvangt een kaart, waar informatie en rechten op gezet kunnen worden. De kaart of druppeltag geeft vervolgens toegang tot bepaalde ruimten. Er kan ook een aantal te bepalen keren toegang gegeven tot een ruimten.

Ideaal voor locaties waar meerdere toegangsdeuren moeten worden voorzien van toegangscontrole.

deurslot

CAT Lock

Het CAT Lock deurslot kan op nagenoeg elke deur worden gemonteerd. Het bestaande insteekslot, wat in de deur zit, kan behouden blijven. Als er gekozen wordt voor een gekoppeld systeem bestaat de mogelijkheid om de sloten draadloos met elkaar te laten communiceren. Hierdoor zijn er geen extra kabels nodig om de sloten aan te sluiten op het CAT Access beheersysteem.

Ook zal het systeem in werking blijven, bij uitval van het netwerk. Het deurslot kan worden voorzien van een cilinder, welke als noodtoegang kan dienen. Het deurslot is verkrijgbaar met een PZ maat van 72mm of van 92mm.

druppeltag_pl

Druppeltag

In de tag staat een nummer, die gekoppeld staan met de gegevens van een klant. De druppels zijn kleiner dan een standaard sleutel en passen daarom makkelijk aan uw sleutelbos.

Uitvoeringen

Voordelen

cat-lock-deursloten-cat-control-systems