Wilt u het gevoel van gastvrijheid verhogen bij de entree?

Kentekenherkenning zuil

De afgelopen jaren is in de recreatie duidelijk geworden dat de nadruk steeds meer komt te liggen op de beleving. Mensen willen het gevoel hebben welkom te zijn, waarbij ze zo min mogelijk hinder willen ondervinden. Lange wachtrijen bij recepties en oponthoud bij de slagboom worden dan ook vaak als vervelend gezien. Hoe mooi is het als u hier een oplossing voor kunt bieden?

Wilt u uw gasten ook eenvoudig directe toegang verlenen?

Gastvriendelijke vrije toegang

Vindt u het belangrijk dat uw gasten geen hinder ondervinden van een slagboom bij de entree van het park, maar wilt u wel dat ongenode gasten buiten blijven? Dan is het zeker de moeite waard om na te denken over kentekenherkenning. Bij de reservering kan uw gast zijn kenteken kenbaar maken, waardoor hij bij aankomst op het park direct toegang krijgt bij de slagboom. Het kenteken wordt gelezen en geregistreerd en bij controle van de toegangsrechten wordt er direct toegang verleend. Zo kunnen alleen geregistreerde voertuigen toegang krijgen tot uw terrein en heet u uw gasten op een snelle manier welkom, zonder dat zij allerlei manoeuvres hoeven uit te halen om een kaart bij een leeszuil aan te bieden.

Minder fraudegevoelig

Waar uw gasten, in het geval van toegangspassen en pincodes, nog de mogelijkheid hebben om gegevens met elkaar uit te wisselen, daar is dit bij kentekenherkenning niet het geval. Kaarten kunnen aan elkaar uitgeleend worden om toegang tot het terrein te krijgen en pincodes kunnen worden doorgegeven. Een auto met kenteken uitlenen om iemand onrechtmatig toegang te verlenen is echter een ander verhaal. Heeft u een park met accommodaties die niet onderverhuurd mogen worden, dan kunt u dankzij kentekenherkenning borgen dat er geen ongenode gasten met auto uw terrein betreden.

Het inleren van kentekens

U kunt uw gasten in het al dan niet online reserveringsproces vragen om hun kenteken. Dit kunt u, wanneer u een reserveringspakket heeft, registreren in de software. Door de koppeling van C.A.T. Control Systems en uw bestaande reserveringspakket, worden de gastgegevens, dus ook het kenteken, bekend in de toegangscontrolesoftware CAT Access. Wisselt uw gast van kenteken, bijvoorbeeld omdat hij of zij een leenauto heeft, dan kan deze kentekenwijziging ingegeven worden. Ook is het mogelijk uw gast een eenmalige pincode te geven, welke bij een ingaande zuil ingegeven moet worden. Door het ingeven van deze eenmalige pincode leest de camera het kenteken en registreert deze bij de klant. Vanaf dat moment kan uw gast zonder enige hinder weer in- en uitrijden op basis van de C.A.T. kentekenherkenning CAT Plate.

Receptie Kentekenzuil Crop

De voordelen van CAT Plate op een rij

C.A.T. Control Systems

Toegangsbeheer op een vriendelijke manier.

Recommended Posts